REAGEREN/COMMENT?

mginleeuwarden@gmail.com

the MG webring

zondag 20 februari 2011

montage voorruit rubber

Voortgang

Weer een weekend aan de B besteed, het electrisch is af, voor de radio zit er een DIN aansluiting in de auto met bekabeling voor 4 luidsprekers, waar ze moeten komen weet ik nog niet.
Verder zijn er relais geplaatst voor groot- en dimlicht en er zijn nog twee bekabelde relais aanwezig voor een fan of extra verlichting.

De rechter voor ri-aanwijzer is gemonteerd, het gat moest nog op maat gemaakt worden, dremelen in de carrosserie is nooit leuk, maar het is weer klaar. De pasvorm van de (chroombumper)armaturen is slecht, of dit aan de armaturen of de carrosserie ligt weet ik niet, met pakkingen gemaakt van een oude muismat past het toch netjes, zonder contact van metaal met lak...

Om te voorkomen dat ik onderdelen te kort kom als ik er aan toe ben, maak ik zoveel mogelijk groepen compleet, zo ben ik ook begonnen met het bij elkaar zoeken van alle onderdelen voor de montage van de voorruit, hiervan moeten ook alle rubbers vervangen worden, die van de onderzijde had ik al aangeschaft, op internet zag ik een foto reportage waar ik niet blij van werd, http://www.chicagolandmgclub.com/photos/b_windscreen/, 8! amerikanen met één voorruit frame waarbij het frame uiteindelijk ook nog gedemonteerd moest worden... Dit wilde ik beslist niet, na het "gootje" met de dremel wat toegankelijke gemaakt te hebben is het gelukt om het rubber, met behulp van een spanband, op zijn plek te krijgen, zwaar werk, kramp in de vingers en 2 en een half uur prutsen maar het zit er op. De montage op de auto komt later.